Babyfilm

Je knippert twee keer met je ogen en het eerste jaar samen met jullie pasgeboren kindje is alweer voorbij. De kraamtijd is een achtbaan van eerste keren, onzekerheden en ultiem geluk. Alle emoties komen voorbij. Ik leg de bijzondere momenten vast in een video, zodat jullie de kraamtijd nog eens kunnen herbeleven, maar dan zónder roes. De video staat in het teken van jullie en natuurlijk de kersverse baby. 

De prijs van een babyfilm is 295 euro.

Leuk idee: je kunt de video ook versturen als digitaal geboortekaartje. 

 
IPhone foto’s en video’s zijn leuk, maar ze halen het natuurlijk niet bij het ‘echte werk’! We hebben laatst een newborn video laten maken door @rianne.lauren. En dit is het resultaat! Zo blij mee 💕 Als ik er naar kijk kan ik soms nog steeds niet geloven dat dit mijn gezin is.
— Daisy Oppelaar (ILoveHealth_)
Je hebt van onze gewone gezinsmomentjes een prachtige herinnering voor het leven gemaakt! De liefde spat van het scherm af, wat knap dat je dat weet vast te leggen. We zijn er super blij mee!! Ik kan iedereen een newbornshoot door Rianne aanraden; gezellig, ontspannen en bovenal iets tastbaars om de herinnering aan die eerste kostbare tijd samen levend te houden!
— Laura L.